Dacă ești în căutarea unui rca ieftin ai ajuns unde trebuie. Am pus la dispoziția ta un calculator rca pentru ca tu să poți compara prețurile la 10 companii de asigurări din România. În plus, oferim livrarea poliței rca gratuit. Îti explicăm cum poți intra în posesia unei asigurări cu adevarat ieftină.

1. Compari tarifele RCA, completând toate datele din calculatorul RCA.

Completează cu atenție datele din talon, acestea vor apărea și pe polița de asigurare. Nu ignora detaliile precum vechimea   permisului sau ani fără daune, pentru că, pe baza lor, poți obține importante reduceri la tariful poliței RCA.

2. După ce ai comparat tarifele poliței RCA apasă butonul COMANDĂ la societatea de asigurari dorită.
3. Finalizare comandă. Completezi detaliile despre livrare si plată.

Verifică din nou datele introduse la pasul 1, completează datele privind livrarea, modul de plată, intervalul orar pentru livrare si posesorul auto. Este important aici să scrii și observații privind punctele de reper, dacă dorești să fii contactat telefonic înainte de livrare, etc.

4. Te sunăm pentru a confirma datele introduse.

Vei primi un telefon de la operatorii noștri pentru a confirma comanda. Confirmarea comenzii durează aproximativ 3 minute și presupune verificarea datelor introduse de tine.

5. Îți livrăm polița. Polița ta RCA iți bate la usă, raspunde și intră în posesia celui mai ieftin RCA. ( 3 ore – București / 24 de ore – alte orașe )

Livrarea in București se face în aceeași zi, absolut gratuit, indiferent de valoarea poliței de asigurare auto RCA.